En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden binalır. Bu malzemelerin kenarı dizi, yangın kapıları genellikle özel şümul ve kapı menteşeleri üzere öbür yangın vikaye özelliklerine sahiptir.

Kaçış yolları, bir yapının rastgele bir noktasından bucak seviyesindeki caddeye denli olan devamlı ve engellenmemiş yolun tamamıdır. Kaçış yolları kapsamına;

Bir binada veya bina merhametsiznda, kaçış yolu olarak iş veren korunumlu koridorların yahut korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Ek-3/B ve Ilave-3/C’de belirtilen sürelere akla yatkın olması mecburidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en akla yatkın fiyat politikamıza münasip olacak şekilde üretilir.

Senelerdir sektördeki faaliyetlerini ve ihtimam kalitesini arttırmaya devam etmektedir. Spesiyalist personelimiz yardımıyla bu ustalığı ilk günkü kabil koruyor ve her yeni bir işleme ayrı bir coşku ile yaklaşıyorlar.

Cemi çışitaların ve erişim yollarının süflida belirtilen şartlara muvafık olması gerekir:

Zihnî sakat, mevkuf yahut ıslah edilenlerin çitndığı, salahiyettar personeli sakır sakır yer başında olan ve yangın veya başka ivedili durumlarda kullanıcıları nakledecek yerinde imkânları bulunan yerlerde kilit kullanılmasına müsaade verilir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından ali kalite, metanet, %100 projeye mutabakat ve yaraşır bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları bizatihi kendiliğinden olarak Yangın Merdiveni Kapısı kapanarak güvenliği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa birlikte uslu hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik bar veya benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarısının doğrudan bina dışına açılması gerekir.

Yangın merdiveni kapıları ekseri alevlere dayanıklı malzemelerden üretilir ve müstacel durumlarda kolayca açılabilecek şekilde tasarlanır.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendi kendine kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve duman ile Yangın Çıkış Kapısı ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi tuzakır. Bu önlem kapının pıtrakı sertya kapanmasını esenlamaktır.

Düzenüminyum kapılar, ahşap kapılar ve çelik kapılar imalatında maksut niteliklere nazaran farklı özellikte baplar da binaların mimari konstrüksiyonsına istanbul Yanggın kapısı fiyatları veya kapıların kullanılacağı sektöre için derece derece olabilmektedir.

Report this wiki page