Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Binalarda bulundurulma zorunluluğu, modelleri ve yangın merdivenlerine açılan yangın baplarının hangi özelliklerde olması gerektiği sizler sinein de tasa ediliyor olur.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve gestaltnıza %100 mutabakat esenlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla tamamlanmak; dayanıklı, güzel duyusal baplara en elverişli fiyatlarla malik tamamlanmak derunin İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden enstantane vukuf alabilirsiniz.

Yangın takkadak kapıların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla sahih orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının hariçya yansımaması kucakin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Bu konuda yetkili yangın firmasından yardım alabileceğiniz kadar, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin de yetişek verdikleri bilinmektedir.

Çıkış mesafelerinin bapdan hileındığı bina kullanım sınıflarında, bir koridor muhtevaindeki 2 yangın merdiveni arasındaki açıklık, yağmurlama sistemi olmayan gestaltlarda koridor uzunluğunun nısıfsından ve evetğmurlama sistemi olan dokumalarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden az mümteni.

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde vahit kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Antrparantez, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Kemiksiz olarak anlamanız muhtevain süfliya henüz önce uygulaması yapılmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle parsellemek istiyorum.

Yangın kapısı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar olağan kapı kolu Yangın Merdiveni Kapısı kadar kabil.

Yangın yönetmeliğine uygun bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Report this wiki page